Bestetester.no

Best i test kullsyremaskin

Hvilken kullsyremaskin er best i test? (September 2024)

Er du en av dem som er glad i brus eller mineralvann med kullsyre? Da er en kullsyremaskin perfekt for deg. Den lar deg lage kullsyreholdig drikke akkurat når det passe deg. Du kan lage kullsyreholdig drikke hjemme både med og uten smak og det kommer til å spare deg for en hel del penger. For å lage mineralvann hjemme med en kullsyremaskin bruker du vanlig vann fra springen. Ønsker du å lage brus så tilsetter du ønsket smak.

For å hjelpe deg med å navigere i jungelen av alternativer, har vi hatt en omfattende gjennomgang av flere gode kullsyremaskiner på markedet. Vi har vurdert både kvalitet og verdi du får for pengene, slik at det skal bli så enkelt som mulig for deg å finne den perfekte kullsyremaskinen.

Dette bør du vurdere når du skal kjøpe kullsyremaskin

  • Anmeldelser: Sjekk Trustpilot reviews, tester og andre anmeldelser av produktet.
  • Pris: Hvor stort budsjett har du?
  • Funksjoner: Sjekk hvor mange ulike funksjoner kullsyremaskinen har.
  • Håndtering: Sørg for at kullsyremaskinen er enkel å håndtere.
  • Design: Velg gjerne en kullsyremaskin med et godt design.

Beste tilbud kullsyremaskin i 2024

Lurer du på hvilken kullsyremaskin som passer best for deg? Vi har sett på flere kullsyremaskiner hvor vi har gått gjennom fordeler og ulemper mellom de utvalgte modellene for å gjøre det så enkelt som mulig for deg når du skal velge deg en kullsyremaskin.

1. Sodastream Terra – Best i test kullsyremaskin

5 stjerner
365 dagers åpent kjøp
Gratis frakt

Sodastream Terra er en oppgradering fra den populære Sodastream Spirit. Designet er kompakt og kommer med ny Quick Connect-teknologi. Sodastream Terra kommer også med en flasketilkobling som har snap og lock-funksjon, samt en flaske som du lager sprudlevannet i. Flasken har god lukking som gjør at den ikke lekker og den kan vaskes i oppvaskmaskinen.

Sodastream Terra fungerer uten strøm og flasken er enkel å sette inn i maskinen. Du bestemmer selv mengden kullsyre ved å trykke på knappen. Med i denne pakken følger det med en kullsyreflaske, og den holder til hele 60 liter med vann. Sodastream kommer i to farger, sort og hvit og tar liten plass på kjøkkenbenken.

Fungerer uten strøm
Justerbar mengde kullsyre
Kommer i to farger
Quick Connect
Kommer med flaske
Enkel å plassere
Laget i plast

2. Aarke Carbonator Pro – Beste premium Kullsyremaskin

4,8 stjerner
Gratis frakt
365 dagers åpent kjøp

Aarke Carbonator Pro anses virkelig som en banebrytende kullsyremaskin. Den ser flott ut og kan håndteres kun ved bruk av èn hånd. Den kommer nemlig med en Push-to-Lock funksjon hvor du kun plasseres flasken i maskinen, senke lokket og trykke på knappen for å tilføre kullsyre. Når vannet bobler går lokket opp av seg selv, stort enklere blir det ikke. Du kan selv velge hvor mye kullsyre du ønsker ved hjelp av antall trykk du gir maskinen.

Aarke Carbonator Pro er trådløs og drevet av en gassflaske, som du kjøper utenom. Den er kompatibel med flere typer gassflasker slik at du slipper å lete rundt etter en som passer kullsyremaskinen din.

Kullsyremaskinen fra Aarke Carbonator Pro er robust og har en ramme av rustfritt stål. Foten på maskinen er utstyrt med gummiføtter slik at den står stødig på kjøkkenbenken. Det følger med en flott glassflaske som du trygt kan vaske i oppvaskmaskinen. Aarke Carbonator Pro kommer med 2 års garanti.

2 års garanti
Krever ikke strøm
Flott design
Enkel å håndtere
Glassflasken tåler oppvaskmaskin
Kompatibel med flere typer gassflasker
Står stødig
Du velger selv hvor mye gass du ønsker
Koster litt

3. MySoda Ruby – Beste design kullsyremaskin

Flott design
Gratis frakt
365 dagers åpent kjøp

Ruby kullsyremaskin fra Mysoda har et svært elegant design. Den trenger ikke strøm og kommer i seks ulike fager som kobber, sort, nude, grå, hvit og sølv, slik at du kan velge den som passer best på ditt kjøkken. Denne kullsyremaskinen er så flott i designet at den fortjener virkelig å vises frem.

Ruby kullsyremaskin er laget i aluminium med en matt finish. Den er lydsvak, har antifrost og er enkel å bruke. Med denne kan du tilsette kullsyre i iskaldt vann uten at det går utover maskinen. Maskinen leveres med 2 vannflasker som du kan bruke igjen og igjen.

Moderne design
Kommer med to vannflasker
Lavt støynivå
Trenger ikke strøm
Kommer i flere farger
Laget i aluminum
Flasken tåler ikke oppvaskmaskin
Kostbar

4. Skare Soda Maker 2 – Minimalistisk kullsyremaskin i stål

4,7 stjerner
Gratis frakt
365 dagers åpent kjøp

Skare Soda Maker 2 kullsyremaskin har et flott design og er svært enkel å bruke. Flasken festes enkelt og med et knappetrykk har du deilige bobler i vannet ditt. Du tilsetter akkurat den mengden kullsyre du ønsker og du kan vaske flasken i oppvaskmaskinen uten at den blir ødelagt.

Flasken har et enkelt og stilfullt design og maskinen er laget av rustfritt stål. Perfekt for deg som setter pris på den minimalistiske stilen. Skare Soda Maker 2 kommer i tre ulike farger som polert stål, matt svart og matt hvit. Den trenger ikke strøm og kan plasseres der du vil.

Minimalistisk design
Enkel håndtering
Du bestemmer selv mengde kullsyre
Laget i rustfritt stål
Bruker ikke strøm
Kommer med vannflaske
Kostbar

5. NOD Kullsyremaskin- Beste pris kullsyremaskin

4,4 stjerner
Gratis frakt
365 dagers åpent kjøp

NOD kullsyremaskin har en god pris og et flott design. Den har strukturmønster og kommer med en drikkeflaske som rommer èn liter med vann. Den trenger ikke strøm og drives av en gasspatron slik som andre kullsyremaskiner. NOD kan bruke samme gasspatroner som andre kjente kullsyremaskiner på markedet.

Nod kullsyremaskin er enkel å bruke og du plasserer flasken ved å skru den inn. Du bestemmer selv kullsyreinnholdet ved hjelp av en knapp som er plassert på toppen av maskinen. Du velger hvor mye kullsyre du vil ha ved hjelp av antall trykk.

God pris
Kompatibel med patroner fra flere merker
PET-flaske inkludert
Enkel å bruke
Du velger selv hvor mye kullsyre du ønsker
Trenger ikke strøm
En enkel modell

Hva er en kullsyremaskin?

En kullsyremaskin er en maskin som brukes til å tilføre kullsyre til vann slik at det blir som mineralvann med bobler, eller brus med smak. Dette er en prosess hvor det presses karbondioksid fra en gasspatron inn i væsken under trykk, dermed får du kullsyre i vannet ditt. Du lager brus ved å tilsette valgfrie smaker som du kjøper utenom.

Hvordan fungerer en kullsyremaskin?

Kullsyremaskinen er utstyrt med en gassylinder fylt med karbondioksid (CO2). Når du bruker maskinen, frigjør den en bestemt mengde CO2 inn i vannet eller drikken, og skaper bobler.

Du fyller en spesialtilpasset flaske med vann og deretter tilsetter du kullsyre ved hjelp av kullsyremaskinen. Flasken er vanligvis laget av plast eller glass og er designet for å tåle trykket som oppstår under karboneringsprosessen.

Flasken med væske settes i kullsyremaskinen, som har en mekanisme som gjør at CO2 fra sylinderen presses inn i væsken. Du kan som regel kontrollere hvor mye kullsyre som tilføres, noe som lar deg lage alt fra lett boblende vann til sterkt kullsyreholdig brus. For å lage brus tilsetter du smak. Enten saft eller spesialtilpasset sirup som du kjøper ved siden av. Smaksstoffer tilsettes etter at vannet er blitt karbonert. Dette kan være alt fra fruktige smaker til klassiske brusvarianter.

Fordeler med en kullsyremaskin

Ved å lage din egen kullsyreholdige drikke hjemme, reduserer du behovet for engangsplastflasker og bokser, noe som er bedre for miljøet. Over tid kan det også være mer kostnadseffektivt å lage kullsyrevann hjemme enn å kjøpe ferdig kullsyrevann eller brus.

Du kan justere mengden kullsyre i drikken etter din egen smak og eksperimentere med forskjellige smaker. Ved å bruke en kullsyremaskin er vannet er alltid nykarbonert og friskt. I motsetning til butikkkjøpt brus som kan miste noe av friskheten og kullsyren etter lagring.

Kullsyremaskiner er populære blant dem som ønsker å ha kullsyrevann tilgjengelig hjemme til enhver tid, enten det er for å erstatte brus med noe sunnere eller for å nyte friskt kullsyrevann.