Bestetester.no

Bosch Kjøkkenmaskin

Bosch Kjøkkenmaskin

En kjøkkenmaskin har for mange blitt en uunnværlig hjelper på kjøkkenet. Den er ekstremt allsidig og kan utføre en hel del oppgaver slik som å piske krem, hakke grønnsaker, elte deig, kverne kjøtt og lage både smoothies og puréer. Med en kjøkkenmaskin kommer du til å spare deg selv for mye tid og krefter. Den kan nemlig ta de tunge oppgavene slik som å elte deig og piske krem. Kjøkkenmaskiner sørger også for at både deiger og pureer blandes jevnt slik at du får det beste resultatet.

Med sin styrke blander den alle ingredienser grundig, eliminere klumper og sørger for at smakene blandes godt. For deg som elsker å bake, er en kjøkkenmaskin uunnværlig for å håndtere blant annet elting av deig. Den takler tunge deiger med letthet, noe som gir luftige bakverk, samtidig som den kan kverne kjøtt og hakke grønnsaker. Bedre blir det ikke.

Bosch kjøkkenmaskin

En av kjøkkenmaskinene du bør ta en ekstra kikk på er populære Bosch kjøkkenmaskin. Den er kjent for sin enorme utholdenhet og kommer med en hel del ekstrautstyr som gjør at dette er er den eneste maskinen du trenger på kjøkkenet. Her får du ekstrautstyr som kjøttkvern, blender, pisk, deigkrok og stor bolle på hele 6,3 liter.

Kraftig og pålitelig

Bosch kjøkkenmaskin er en kraftig og pålitelig kjøkkenmaskin med en motor på hele 1000 Watt. Noe som gjør den sterk nok til å elte store deiger og alle andre ingredienser. Designet til Bosch kjøkkenmaskin er relativt likt det designet den har hatt i en årrekke og ser ut til å friste mang en kjøkkenentusiast. Med den store bollen på 6,3 liter kan du blande store og tunge deiger uten problem. Du kan også bruke bollen til å etterheve all baksten i. Dermed sparer du deg selv for både oppvask og tid.

Tilpass bakingen

Bosch kjøkkenmaskin kommer med flere modeller og Bosch MUM6 er en av de mest populære modellene. Den kommer med hele syv hastighetsinnstillinger, samt pulsfunksjon. Perfekt siden du kan tilpasse både bakingen og matlagingen til dine preferanser. Med mange innstillinger og pulsfunksjon er du helt sikker på at alle ingrediensene blandes godt, uten å bli liggende igjen i bunnen. Bosch MUM kommer også med såkalt 3D PlanetaryMixing som er et planetarisk piskesystem som skal gi en optimal blanding av ingredienser.

Flott tilbehør

Mum6 kommer med en hel del utstyr og tilbehør som blant annet visp med en praktisk silikonkant, en blander og en deigkrok. I tillegg kan du tilpasse matlagningen din ved hjelp av en praktisk og sterk blender slik at du kan lage både suppe, smoothies og pureer. Du kan også bruke et rivjern med fire ulike blad slik at du kan kverne og kutte alt du har behov for.

Bosch mum6 kjøkkenmaskin har egen sikkerhetslås som forhindrer at maskinen starter hvis den ikke er riktig montert. I tillegg har den overopphetingsbeskyttelse og elektronisk sikkerhetsavkobling som beskytter motoren mot skader. Bosch kjøkkenmaskin er også utstyrt med gummiføtter som sørger for at den alltid står stabilt på kjøkkenbenken, samt at de reduserer vibrasjoner.

Fem stjerner og lange tradisjoner

Det er ikke uten grunn at Bosch kjøkkenmaskin er så populær. Den har eksistert på markedet i en årrekke og er ansett som en pålitelig og kraftig kjøkkenmaskin. Den er designet for å vare, samtidig som den sørger for de beste resultatene.

Bosch kjøkkenmaskin har hele fem stjerner og er elsket av forbrukere over hele verden. Den elter godt og får spesielt mye skryt fordi den elter deigen fra bunnen av, samt at den er holdbar. Mange kan melde om at de har hatt sin Bosch kjøkkenmaskin i hele 40 år uten problemer. Dermed er du sikret en kjøkkenmaskin som du kan ha mye glede av i mange mange år fremover.

Godt utvalg av tilbehør
Stor bolle på 6,3 liter
Kraftfull motor1000 Watt
Blander fra bunnen
Sikkerhetslås
Gummiføtter
Lang holdbarhet
3D PlanetaryMixing
5 stjerner
Litt kjedelig design