Bestetester.no

Best i test iskremmaskin

Hvilken iskremmaskin er best i test? (Oktober 2024)

Finn den best i test iskremmaskin 2024! Iskremmaskin har blitt et populært kjøkkenapparat og er et perfekt verktøy når du vil lage hjemmelaget og smakfull iskrem. Med en iskremmaskin kan du lage alt fra sorbet til smakfull iskrem av fløte og yoghurt. Når du skal velge iskremmaskin bør du velge en maskin som er enkel å bruke og gjerne med innebygget kompressor, da slipper du å måtte fryse ned bollen før du kan sette i gang.

Du får iskremmaskiner i en mengde prisklasser og modeller. Mange kjøkkenmaskiner har også ekstrautstyr som gjør at du kan lage iskrem hjemme. Vi har tatt en kikk på ulike iskremmaskiner som kommer både med og uten kompressor. og funnet de modellene som skårer høyest. Vi har også tatt en kikk på funksjoner, pris og brukervennlighet, slik at det skal bli så enkelt som mulig å velge den iskremmaskinen som passer best for deg.

Dette bør du se etter når du skal kjøpe iskremmaskin

  • Anmeldelser: Trustpilot reviews, tester og andre anmeldelser av produktet.
  • Pris: Hvor mye vil du betale for en iskremmaskin?
  • Størrelse: Hvor stor iskremmaskin trenger du?
  • Funksjoner: Hvilke funksjoner er viktige for deg?

Beste iskremmaskin tilbud i 2024

Det er ikke uten grunn at en iskremmaskiner har blitt så populære som de har blitt. Vi har sett på hvilken iskremmaskin som er den beste, både med tanke på brukervennlighet, størrelse og pris.

1. Wilfa ICM1S-250 – Best i test iskremmaskin

best i test iskremmaskin

4,8 stjerner
Stor beholder
Rask og enkel

Med denne iskremmaskinen fra Wilfa lager du herlig iskrem på under en time! Her får du 2,5 liter ferdig iskrem som ved hjelp av beholderen kan holdes kald i én time før du bør plassere den i fryseren. Wilfa iskremmaskin har et oversiktelig display og er utstyrt med 3 program; ice cream only, cooling only og mixing only.

Wilfa iskremmaskin er også utstyrt med en selvstendig kompressor og beholderen trenger derfor ikke å fryses ned før bruk. Kompressoren fryser nemlig ned ingrediensene mens maskinen blander alle råvarene. Det finnes dermed nesten ingen enklere måte å lage en smakfull og deilig iskrem på, hjemme fra ditt eget kjøkken. Den koster riktig nok noen kroner, men det er den faktisk verdt.

Lager iskrem på under én time
3 programmer
Holder isen kald i én time
Kommer med selvstendig kompressor
Trenger ikke fryse ned bollen før bruk
Enkel og grei iskremmaskin
Kommer med display
Lager 2,5 liter ferdig iskrem
Kostbar

2. Emerio – Beste softismaskin

5 stjerner
Lager perfekt softis
Enkel å bruke

Er du en av dem som elsker softis? Da er du ikke alene! Med denne maskinen fra Emerio kan du lage deg softis også når du er hjemme, bedre blir det nesten ikke. Emerio softis maskin er en smart iskremmaskin som enkelt lager hjemmelaget softis kun ved å trykke på start knappen.

Emerio softis maskin bruker rundt 30 minutter på å lage perfekt softis som du kan spise som den er, eller servere den til vafler og kaker. Softismaskinen kommer med egne oppskrifter slik at du kan lage både is med smak av banan, med sitron, jordbær eller andre favoritter.

Skålen som følger med fryses i 24 timer før du tar den i bruke og du må regne med å ha ingredienser som melk, fløte, gelatin, sukker og smak fra fra frukt eller vanilje før du kan sette i gang med å lage deilig og smakfulle iskrem.

Ferdig iskrem på 30 minutter
Enkel å bruke
Kan variere med utallige smaker
Kan brukes av hele familien
Enkel servering
Lager softis
Skålen må fryses i 24 timer

3. Sage Iskremmaskin- Beste Premium Iskremmaskin

4,9 stjerner
Alltid 365 dagers åpent kjøp
Rask levering

Denne ismaskinen fra Sage gir deg muligheten til å servere smakfull og god is. Den er utstyrt med hele 12 ulike innstillinger, slik ar du kan lage alt fra perfekt frozen yoghurt og sorbet, til gelato og vanlig is på en time. Du kan også styre prosessen manuelt om du heller vil det.

Du stiller enkelt inn alle funksjonene på ismaskinen ved hjelp av LCD skjermen. Her velger du ønsket program og stiller inn temperaturen. Du kan også følge med på hvor lenge isen har stått etter at den er ferdig. Maskinen merker selv hvilken konsistens isen har slik at du kan lage både sorbet og fløteis.

Sage ismaskin er utstyrt med pre-cool funksjon som vil si at den er nedkjølt til -30 grader allerede før du setter i gang med å lage iskremen, du vil dermed få et jevnere resultat. Ismaskinen holder også isen avkjølt i opp til 3 timer uten at den hverken smelter eller at konsistensen blir påvirket.

12 ulike innstillinger
Selvstendig kompressor
LCD display med tid og temperatur
Kan holde isen kald i opp til 3 timer
Stor kapasitet
Enkel rengjøring
Kostbar

4. Style Collection ICE31GE – Beste design iskremmaskin

Gode tilbakemeldinger
God pris
Flott design

Denne iskremmaskinen er en del av Cuisinarts Style Collection og har virkelig et flott design som gjør at den passer perfekt på kjøkkenbenken både hjemme og på hytta. Den er i tillegg kompakt slik at den ikke tar store plassen og passer dermed på både små og store kjøkken.

Bollen må ligge i fryseren over natten før du setter i gang med å lage deilig sorbet, iskrem eller yoghurtis. Men til gjengjeld er isen ferdig på 25 minutter. Med denne iskremmaskinen har du full kontroll på alt fra smaker til konsistens og den er svært enkel å bruke.

Her får du også med en spesialskål som brukes til frossen frukt og bær slik at du kan lage blant annet sorbet av helt naturlige ingredienser. Delene på iskremmaskinen fra Style Collection kan vaskes i oppvaskmaskinen slik at den er ekstra enkel å rengjøre.

Flott design
Kompakt i størrelsen
Passer inn på alle kjøkken
Ferdig is på 25 minutter
Kan vaskes i oppvaskemaskinen
Kommer med spesialskål til frossen frukt og bær
Skålen må i fryseren før bruk

5. Champion Ismaskin- Beste pris iskremmaskin

4,7 stjerner
Enkel å bruke
God pris

Drømmer du om fersk hjemmelaget is uten å måtte tømme lommeboken? Da er denne ismaskinen for deg. Her får du 1,5 liter ferdig iskrem på mellom 15 til 30 minutter. Champion ismaskin er enkel å bruke og du kan tilsette de smakene som du selv ønsker.

Med Champion iskremmaskin kan du lage både sorbet, yoghurtis og iskrem akkurat når det passer deg. Lag iskrem med favorittsmakene dine og gled deg over hjemmelagede fristelser på varme dager.

Maskinen kommer med avtagbar skål, eget oppskriftshefte og en manual slik at du kan sette i gang med å lage is med en gang du får den i hus. Du trenger ikke være proff for å kunne lage smakfulle og kalde fristelser gjennom hele sommeren. Denne iskremmaskinen er så enkel å bruke at hele familien vil ha glede av den.

God pris
1,5 liter ferdig iskrem
Ferdig iskrem på 25 til 30 minutter
Kommer med oppskrifter
Avtagbar skål
Enkel å bruke
Litt enkel

Hva er en iskremmaskin?

En iskremmaskin er et kjøkkenapparat som brukes til å lage hjemmelaget iskrem. Den fryser og blander ingrediensene i en kontinuerlig prosess, slik at du får en myk og kremet iskrem uten krystaller. Iskremmaskiner er tilgjengelige i en rekke modeller og prisklasser, fra enkle håndholdte maskiner til mer avanserte modeller med innebygd kompressor. Du får også kjøkkenmaskiner som kan lage iskrem, men da må ha ekstrautstyret som gjør at du kan lage iskrem.

Hvorfor lage iskrem hjemme?

Det er mange fordeler med å lage din egen iskrem hjemme. For det første kan du kontrollere ingrediensene og velge sunnere alternativer enn du finner i butikken. Du kan også eksperimentere med forskjellige smaker og toppings for å lage din egen unike iskrem. For det tredje er det en morsom og familievennlig aktivitet å lage iskrem hjemme.

Hva bør du tenke på når du velger en iskremmaskin?

Det finnes to hovedtyper iskremmaskiner: frysebaserte og kompressorbaserte. Frysebaserte maskiner bruker en fryseplate for å fryse ingrediensene, mens kompressorbaserte maskiner har en innebygd kompressor som fryser ingrediensene raskt. Kompressorbaserte maskiner er vanligvis dyrere, men de produserer også ofte bedre iskrem.

Kapasitet

Hvor mye iskrem vil du lage om gangen? Tenk på hvor mange personer du vanligvis lager iskrem til når du velger en maskin, slik at du får riktig kapasitet.

Funksjoner

Noen iskremmaskiner har ekstra funksjoner som for eksempel automatisk programvare, holde-kjølig-funksjon og innebygde skåler. Vurder hvilke funksjoner som er viktige for deg.

Pris

Iskremmaskiner varierer i pris og størrelser og du får maskiner fra noen hundrelapper og opp til flere tusen kroner. Hva som passer best for deg avhenger av hvor raskt du vil at isen skal bli klar og hvor mye is du ønsker å lage av gangen. Husk at du trenger ikke full lommebok for å kunne lage deilig iskrem hjemme. Du kommer langt med de enkle variantene også.

Tips for å lage god iskrem

Det er ikke vanskelig å lage iskrem med en iskremmaskin, men det er et par ting du bør tenke på før du setter i gang slik at du får best mulig resultat.

  • Bruk kalde ingredienser.
  • Ikke fyll maskinen for full.
  • Rør blandingen godt før du starter maskinen.
  • La iskremen fryse i maskinen i henhold til instruksjonene.
  • Ta iskremen ut av fryseren noen minutter før servering for at den skal mykne litt.

Iskrem er en deilig og forfriskende dessert som kan nytes av alle. Med en iskremmaskin kan du enkelt lage din egen hjemmelagde iskrem som er både sunn og smakfull.